Beoordelingen van Prik Thai Vlaardingen

Recente recensies van Prik Thai Vlaardingen

5 sterren na 62 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten waren vegetarisch, was niet de bedoeling. Ik heb de link denk ik gemist van keuze kip, rund , vis of tofu. Jammer maar zal de volgende keer beter opletten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die smaken

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd na bestellen. Het eten is heerlijk, alleen de portie bami/rijst een beetje karig. Een echte aanrader , smaakt naar meer

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker knapperig verse groente. We hebben gesmuld van een roerbak en een curry.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en heerlijk eten. Een aanwinst voor Vlaardingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echte aanrader 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten even wacht, maar het was het wachten meer dan waard! Heerlijk gegeten. De Keang Phed is echt een aanrader!!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fantastische eten, na 3 keer op verschillende dagen niet te kunnen bestellen door drukte (restaurant was "gesloten"), eindelijk eten besteld bij Prik Thai, 1 van de beste van Vlaardingen

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreng phed was goed, maar niet de scherpte van 2 pepertjes . Verder een lekkere eerste kennismaking.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Pad Thai gegeten en gegrilled varkensvlees. Hoewel lekker zuu de Pad Thai wat meer groente mogen hebben. Vandaar de 4 ipv 5 sterren bij de kwaliteit.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst kennisgemaakt met Prik Thai, en zeker niet voor het laatst! Heerlijk eten, ruime keuze en snelle bezorging. Een aanrader!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel erg lekker, zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega loempia’s kon je uitwringen van het vet. Al het andere was gewoon goed en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was verrukkelijk.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede (bezorg)service !! En het was ook nog eens meer dan genoeg. Prima!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfection!👌

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, complimenten aan de kok!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst 2 gerechten besteld en dat is uitstekend bevallen. Nette en snelle bezorging. Gerechten waren prima op temperatuur en was erg lekker. Volgende keer proberen wij iets pittigers! Wij komen terug!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal gerechten besteld. Alles zag er vers en goed uit. Het was echt lekkhár!!! Bezorger was erg netjes... Echt een aanrader.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en vers en goed

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk en authentiek Thais. Bestelling stond keurig op tijd klaar. We komen binnenkort zeker weer een keer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse padthai met sate, viskoekjes en loempia’s. Alles schoon en erg lekker vooral in deze tijd. We komen zeker terug.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smaakvol eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima. Jammer dat de bezorger de fooi die je bij de IDeal betaling meteen kan geven niet zelf krijgt. Dat doen we voortaan dus weer fysiek.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers eten, alleen bezorgtijd erg lang en langer dan gepland, maar ja dat kan toeval zijn ivm zat avond en slecht weer. Het wast wachten zeker waard!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Goede hoeveelheid en het was er snel, heel tevreden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentiek smakende gerechten. WIj hadden Thai Fried Bais, Lab, Red Curry en nog wat kleine dingen. Alles was lekker. Wij bestellen zeker weer vaker. (Alleen de fish cakes vielen wat tegen, qua textuur / bite)

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was lekker, gerechten waren goed warm en op tijd bezorgd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en prima service!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemiddag, dit was onze eerste bestelling bij jullie. Leuk dat jullie een proeverij van de voorgerechten aanbieden. Viskoekje was erg smaakvol. Daarnaast hadden we twee rode curry's de Chi Chu en de Paneng rode curry. We konden niet goed achterhalen wat het verschil tussen deze twee was. Ze hadden nagenoeg dezelfde kleur en bevatten ook dezelfde groentes. Tip maak in de omschrijving van de curry's duidelijk wat het verschil is en zet op de deksels de naam van het gerecht. Bezorging was keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond de 1e keer besteld, het was heerlijk! We hadden het kerst menu, grote porties en zeer smaakvol! We hebben genoten en zullen zeker nog eens bestellen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk. Bezorging precies op tijd. Ga zeker vaker bestellen. Jullie hebben er een klant bij!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voldeed aan de verwachting. Porties precies goed. Gebakken banaan was heerlijk. Netjes gebeld dat de bestelling 10 minuten later kwam. Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Thais eten. Besteld via de website en eten stond keurig op tijd klaar. Gaan we snel weer een keer doen!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice flavour, the green curry could be more spicy. I'm sure that can be fixed next time if we ask. Thanks

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Prima prijs kwaliteit verhouding. lekker. Vooral de kipwas erg mals.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, mag wel wat pittiger..... Gerechten waren knapperig, gaar en goed op temperatuur. Porties groot genoeg. Werd ook netjes gebeld dat het 10 minuten later werd met bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Thais eten goede kwaliteit en hoeveelheid.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed alleen wat ik al vaker las ik had een gerecht met 2 pepertjes en bij opmerkingen aangegeven het mag pittig ... Het was totaal niet pittig helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Werd gebeld dat het erg druk was en dat de bestelling 10 tot 15 minuten later zou komen. Dat werd uiteindelijk ruim een half uur. Was wèl de moeite van het wachten waard!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op de verzochte tijd bezorgd. Zowel de voor- als hoofdgerechten waren ontzettend lekker! Ruime porties. Zeker een aanrader!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot, de 2 gekozen gerechten heerlijk. Enige minpuntje vond ik dat de nasi erg vet was.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Vers met knapperige groenten.. mmm

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke smaken en knapperige groente. Goede porties. Nog goed op temperatuur bij bezorging. De curry alleen wat waterig.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en prima bezorgtijd!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Thais eten en goede service!! Aanrader voor een luie zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk van smaak! Puntje van kritiek; porties zijn een beetje aan de kleine kant en ondanks de aanduidding van 2 pepertjes was er geen enkele pittigheid te bekennen in de maaltijden (jammer). Verder alles prima en zelfs netjes gebeld dat de bezorging iets langer zou duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.